Ezek a legjobb oldalak Társkereső alkalmazások 2023

Hogyan segíthet egy társkereső alkalmazás abban, hogy partnert találjak?

Mindössze néhány évvel ezelőtt nem volt könnyű dolog partnert találni Magyarországon. Főleg azok számára, akik nem éppen a legmagabiztosabbak. Kész aknamező volt a terep és rengeteg időt igényelt - meg kellett találni a megfelelő szórakozóhelyeket és sok-sok nőnek kellett italt fizetni egy későbbi komoly randi reményében. Az elutasítások (persze) nagyon gyakoriak voltak és nem lehetett tudni, hogy azok az emberek tényleg illettek-e önhöz. A társkereső alkalmazások az egész folyamatot sokkal egyszerűbbe tették.

Egy kattintással több száz - ha nem több ezer - személyt tud elérni egy társkereső oldalon. Mindenki ugyanabból az okból van ott; szeretnének egy partnert vagy szeretőt találni, így már nem kell senkivel órákig beszélgetnie egy kocsmában...hogy a végén kiderüljön, hogy a személy nem is szabad! Ami még ennél is jobb, léteznek olyan társkereső alkalmazások is, amelyeket egy bizonyos életkorú csoport számára fejlesztettek ki, vagy azok számára, akiket közös hobbi érdekel vagy ugyanolyan zenét hallgatnak - ekkora választék mellett sosem volt könnyebb megtalálni a tökéletes partnert.

Figyelmeztetés

Annak ellenére, hogy a társkereső alkalmazások tényleg sokféle lehetőséget ajánlanak, azért járjon nyitott szemmel, amikor használja őket. Számos magyar társkereső alkalmazás nem pont az, aminek tűnik és létezik arra is példa, hogy egyesek álprofilokat használnak, hogy növeljék a létszámot rajtuk. Azért nem olyan rossz a helyzet, mint azok esetében, amelyek kamerás lányokat hívnak meg az oldalra, hogy szingli férfiakkal flörtöljenek majd rávegyék őket, hogy csatlakozzanak egy fizetős oldalra, ha tovább szeretnének beszélgetni! Gondolkodjon ésszerűen és ne dőljön be a csapdáknak. Szeretne egy jól bevált módszert? Ha valami túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem az.

Hogyan szerezzen egy randit három egyszerű lépésben Magyarországon

Ma már mindenki használ társkereső alkalmazásokat és az teljesen igaz, hogy a szingliknek sosem volt könnyebb komoly kapcsolatot kialakítani online. A társkereső alkalmazások használata már rég nincs megbélyegezve és ma már teljesen elfogadott módja annak, hogy új kapcsolatokra tegyen szert valaki. Azonban sok mindent tehet azért, hogy tényleg sikeres legyen a társkereső alkalmazásokon - íme a top három tippünk, hogy olyan alkalmazást válasszon, ami megfelel önnek!

 1. Ha tartós, hosszú távú kapcsolatot keres, akkor győződjön meg róla, hogy olyan társkereső alkalmazást használ, ami erre szolgál.
  Olyan sok társkereső szolgáltatást talál az alkalmazás áruházban, néha nehéz tudni, melyiket válassza. Azonban, ha hosszú távú kapcsolatot keres és az igaz szerelmet, akkor egy olyan ismert szerelemre alapozott alkalmazást ajánlunk, mint a be2 vagy az EliteSingles stb. Hogy miért? Azért, mert ezek összetett pszichológiai profilt alakítanak ki, hogy megtalálják önnek a tökéletes partnert és olyan személyeket talál rajta, akik ugyanarra vágynak, hogy megtalálják a szerelmet.
 2. Legyen őszinte
  Lehet, hogy a hazugság, túlzás és hencegés hoz önnek néhány kalandot pár hiszékeny személlyel, de ez nem lehet egy komoly vagy hosszú távú kapcsolat alapja. Ha a profilján, az üzeneteiben és a randikon őszinte és elmondja mire vágyik, azzal messzire juthat.
 3. Olyan képeket válasszon, amelyeken barátságos és megközelíthető, nem pedig csábító hatást kelt
  Már számtalanszor bizonyították, hogy sokkal több üzenet érkezik a profilokra olyan képekkel, amelyeken nevet és úgy fest, jól érzi magát, mint az olyan profilokra, amelyeken csábító és szexi képek láthatóak. Ez kétszeresen igaz, azokra a társkereső alkalmazásokra, amelyeken szerelmet keresnek a felhasználók, nem kalandokat. Ezért tartsa ezt észben, amikor fényképet készít!

 

Személyes bemutatkozás

Minden társkereső alkalmazásnak van egy része, ahol önnek kell bemutatkoznia Ez a profilja egyik kulcs fontosságú része. Ebbe tényleg bele kellene fektetnie egy kis időt és erőfeszítést, mert a lehetséges partnerek el fogják olvasni és így döntik el, írnak-e önnek vagy válaszolnak-e az ön üzenetére. Próbáljon valami olyat írni, ami azt a benyomást kelti, hogy ön okos, szellemes, vicces vagy érdekes - ne mesélje el az egész életét és még véletlenül se írja oda, hogy kétségbeesetten keres valakit egy kalandhoz. Amikor megírta, nézze át, majd nézze át még egyszer és keresse a helyesírási és nyelvtani hibákat - a kutatások szerint leginkább a rossz helyesírás ijeszti el az embereket.

 

Üzenetküldés valakinek, aki tetszik önnek

A társkereső alkalmazások felhasználóinak elegük van az egy szavas ’szia’ üzenetekből, ami mindennemű erőfeszítés, érdeklődés vagy eredetiség hiányára utal. Amikor az első üzenetet írja valakinek, aki érdekli önt, akkor mutassa meg, hogy ön mennyire vicces, elragadó és érdekes személy. Jelezze, hogy megnézte a másik profilját azzal, hogy valami olyanra utal, ami érdekli a másik személyt (ha elég merész, akkor ajánljon egy randit, ami egy hobbin alapul). Mindenekelőtt pedig legyen tisztelet tudó és válaszoljon gyorsan - senki se szeret órákig vagy napokig várni a válaszra.

 

Tippek az első randihoz

Amikor már beszélgetnek egy ideje valakivel, akkor már felhozhatja az első randi témát is. A következő tippjeinkkel biztosíthatja, hogy egy második randira is sor kerül!

 • Találkozzanak egy nyilvános helyen- Ez segít a partnernek abban, hogy kevésbé legyen félénk, biztonságban érezze magát és nyitottabb lehessen.
 • Ne válasszon olyasmit, amit a másik személy nem élvezne. Lehet, hogy ön imádja a boxot, például, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy túl jó szórakozás lenne egész este a ring mellett üldögélni.
 • Ne gyakoroljon nyomást a másik félre - figyeljen oda, milyen jeleket ad. Ha a partner szeretne egy második randit is, akkor addig üsse a vasat, míg meleg és rögtön beszéljenek meg valamit!

EZEK A LEGJOBB OLDALAK Társkereső alkalmazások


 

Társkereső alkalmazások káosza az interneten. Túl nagy a választék!

13000
1330000
99+