Ezek a legjobb oldalak Tinder 2021

Miért jobbak a komoly társkereső alkalmazások a Tindernél abban az esetben, ha szerelemre vágyik?

Az olyan randi alkalmazások, mint a Tinder egy bizonyos célt szolgálnak, ez nem vitás. Felhasználóbarát, könnyen kezelhető, és sok-sok lelkes szingli használja (akik közül sokan nem is éppen szinglik állításuk ellenére), gyorsan meghódította a gyors ütemű online társkereső világot. Csakhogy eljön az idő, amikor egy rövid találkozás vagy egy éjszakányi szórakozás már nem elég, és rájön, hogy ön valami kissé (vagy sokkal) komolyabbra vágyik.

Amikor Magyarországon hosszú távú kapcsolat után kutat, akkor a Tinder kinézetre alapozott megközelítése nem fogja szükségszerűen a legjobb eredményeket hozni. A legtöbb társkereső alkalmazás számos technikát dolgozott ki, hogy igazán megismerjék a magyar feliratkozóikat, pszichológiai szempontból pontos személyiség teszteket és algoritmusokat használnak, hogy biztosítsák azt, hogy ha feliratkozik, akkor biztos olyan profilokat mutassanak önnek, akik illene az ön jelleméhez. Így csökkentik annak az esélyét, hogy olyan valakivel párosítják össze, aki nem ugyanarra vágyik, mint ön és szűrik azokat, akivel csak az idejét vesztegetné. Továbbá, a komolyabb társkereső alkalmazások és oldalak hosszas feliratkozási folyamaton vezetik végig, ami azt jelenti, hogy a teljesen kitöltött profilok azok, akik igazán elkötelezettek és valószínűbb, hogy valami komolyat és hosszú távút keresnek. Tökéletes!

 

Amit érdemes szem előtt tartani...

Nagyon sok társkereső oldal és alkalmazás létezik Magyarországon, és sajnos, nem mindegyik ugyanolyan jó és megbízható. Egyes társkereső oldalak ’robotokat’ is használnak - amelyek nem mások, mint álprofilok egyetlen céllal, hogy megszerezzék azok pénzét, akik szerelem után kutatnak. Figyeljen oda a túlságosan szép profilképekre, a nem teljes profilokra és a túlságosan érdeklődő üzenetekre. Ne feledje; ha valami túl jónak tűnik, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg nem az.

 

Hogyan érjen el sikert a komolyabb társkereső alkalmazásokkal Magyarországon

Tehát úgy döntött, hogy a Tinder gyors ütemű világa mégsem felel meg önnek, és készen áll arra, hogy megállapodjon egy komoly kapcsolatban. Nagyszerű - nagy lépést tett afféle, hogy elérje az olyan szintű boldogságot, ami messze felül fog múlni bármit amit a facebook randik vagy a jobbra és balra húzás adhat önnek, anélkül, hogy megtalálná ami után vágyakozik.

Csakhogy a komoly társkereső alkalmazások kissé több szervezést, kifinomultabb megközelítést igényelnek, és önnek türelmesebbnek és kitartóbbnak kell lennie, mint a Tinder esetében. Tekintsük át, mik a fő különbségek a társkereső alkalmazások stílusa közt és, hogyan gondoskodjon arról, hogy talál olyan jelölteket, akik betölthetik majd az ’élete szerelme’ szerepet.

 

Ásson egy kicsit mélyebbre az igaz szerelem társkereső alkalmazásokkal...

Mindenki tudja, hogy a Tinder azon az ötleten alapszik, hogy az első benyomás és a kinézet a legfontosabb a partner keresésnél. Ez az alkalmazás a Facebook profilképét használja (ezért nevezik egyesek ezek az alkalmazásokat ’facebook randizásnak’) valamint az ön adatait a közösségi médián, hogy minél gyorsabban elkészüljön a profilja és máris elkezdhesse a húzogatást. Ez az online társkereső világ gyors kajája - gyors, kényelmes, olcsó, habár nem különösen kielégítő vagy érzelmileg egészséges módja a társkeresés megközelítésének. Bizony, ha szerelmet keres, akkor a Tinderrel gondjai lesznek - itt főleg olyan személyeket talál, akik néhány szórakoztató randira vágynak és, hogy könnyen juthassanak szexhez.

Az olyan komolyabb társkereső oldalakat, mint a be2 és az Elittárs, ahova fel is kell iratkozni, pont az olyan személyeknek találták ki, mint ön. Annak ellenére, hogy a kinézet mindig fontos szerepet játszik, amikor valaki a szerelmet keresi, ezek az oldalak inkább a személyiségére és az érdeklődési körére helyezik a hangsúlyt. Éppen ezért itt ki kell töltenie egy igen részletes személyiség tesztet (aminek teljes kitöltéséhez gyakran elég sok idő szükséges), ami nem csak abban segít, hogy ön olyan partnerekkel léphessen kapcsolatba, akik tényleg érdeklődnek ön iránt, hanem abban is, hogy elijessze a csalókat és a robotokat.

 

Hogyan hozzon létre egy nyerő profilt

Az egyik kulcs fontosságú tényező, ami a sikerhez vezet egy komolyabb társkereső oldalon az, hogy létrehozzon egy nagyszerű profilt, amin megakad a szeme a lehetséges partnereknek. A profiljának ki kell emelnie mindent, ami önt egyedivé és izgalmassá tesz, és fontos, hogy legyen minél őszintébb, miközben hangsúlyozza a kiválósságait.

Figyeljen oda arra, hogy a profilján található adatok minél teljesebbek legyenek. A félig üres profilokról már bizonyították, hogy elijesztik az érdeklődőket; mindenki rögtön azon gondolkodik, mit rejteget, amikor meglátnak egy sor üres szövegdobozt. Beszéljen a hobbijairól és, hogy mi érdekli önt, a céljairól és vágyairól, és beszéljen arról is, mit keres egy lehetséges partnerben.

Amikor képet választ, válasszon olyat, amelyen boldognak tűnik, ahelyett, hogy megpróbálna csábító lenni. Töltsön fel egy jó portrét valamint egy egész tesztes képet is (és a saját érdekében: használjon friss képeket, ne azokat amelyeken még 19 éves!), és egy vagy kettő olyat is, amelyen valami olyat csinál, amit szeret. A nyaraláson készült képek megfelelnek valamint azok is, amelyeken éppen az egyik kedvenc hobbiját végzi. Ne töltsön fel csoportképeket vagy olyan képet, amelyen az egyik ex partnerével együtt szerepel.

 

A mindennél fontosabb első üzenet

Amikor létrehozott egy nagyszerű profilt, akkor készen áll arra, hogy kapcsolatba lépjen más szinglikkel az oldalon! Ne feledje - ezek az oldalak nem olyanok, mint a Tinder, úgyhogy ne indítson egy olyan ajánlattal, hogy ugorjanak egyből ágyba a partnerrel! Először keressen egy érdekesnek tűnő profilt, és mutatkozzon be mielőtt beszélgetésbe kezdene valami olyanról, amit a profilon látott. Töltött fel képet a személy magáról vagy valamilyen hobbiról, amit szeret? Említse meg, hogy érdekesnek tűnik és, szeretne többet megtudni róla. Az emberek szeretnek arról beszélni, ami iránt szenvedélyesek, tehát ez egy jó kezdés lenne. Legyen tisztelettudó és kedves, az üzenetei legyenek rövidek és aranyosak (senki sem szeretné az első üzenetben elolvasni az egész életének a történetét!) és a hangvétel legyen szórakoztató, nyitott, vidám és flörtöljön. Kövesse ezt a tanácsot és már kis időn belül az első randit szervezi majd.

 

Az első nem tinderes randi

Tehát üzenetezik egy ideje valakivel, aki tetszik önnek a társkereső oldalon - itt az ideje elmenni az első nem tinderes randira!

A társkereső alkalmázás üzenetekben megbeszélhetik a randi részleteit. Azonban, azt ajánljuk, hogy az első randi legyen vidám és szabad bármilyen nyomás nélkül. Egy könnyű étkezés valamilyen kötetlen közegben mindig jó - lehetőséget ad arra, hogy együtt üldögéljenek és jót beszélgessenek (amire a mozis randik nem igazán adnak lehetőséget), és a nyilvános hely segít abban, hogy kevésbé legyen félénk és kényelmesebben érezhesse magát, amit segít abban, hogy tényleg magát adja. Figyeljen oda, hogy illedelmes, őszinte és tisztteletudó a randi alatt, hiszen ki tudja mi jön majd ezután?

Az első randi után, amint lehet, szervezze meg a következő randit. Ha a másik személy nem szeretne megint találkozni, ne törjön le - mindig jobb őszintének lenni ezen a szakaszon ahelyett, hogy olyan randikra menjen el, amelyekre nem szeretne. Továbbá, több ezer profilt nézhet át és ön is tudja, hogy az ön új szerelme is ott van valahol köztük!

EZEK A LEGJOBB OLDALAK Tinder


 

Tinder káosza az interneten. Túl nagy a választék!

12000
720000
99+