Leírás Dating-Advisor HU


Küldetésünk

Mi a DatingAdvisor-nál önnálló és objektív piackutatóként tekintünk magunkra a szingli oldalak, társkereső oldalak és társkereső alkalmazások piacán. Teszteljük a szolgáltató tekintélyét, a költségeket és többek közt, hogy mekkora a siker esélye. Így azt reméljük, hogy a felhasználóinknak Magyarországon egy állandóan naprakész áttekintést tudunk biztosítani a legjobb oldalakról, amelyek a leginkább illenek az ő egyéni igényeikhez. Erre a célra összehasonlításokat készítettünk, amelyek lehetővé teszik, hogy két oldalt részletesen össze lehessen hasonlítani.

A piac áttekintés mellett a felhasználóinkat hasznos tippekkel is szeretnénk ellátni arra vonatkozóan, hogyan növeljék a siker esélyét az online társkeresés során. Ezeket a tippeket a saját tapasztalatainkra alapozzuk valamint a számos megjegyzésre, amit a felhasználóktól kapunk.


Fókuszpontok

Társkereső oldal értékelés

A munkánk egyik fókuszpontja a siker esélyeinek rendszeres ellenőrzése. Állandóan új oldalakat tesztelünk és átfogó tesztelést végzünk különböző felhasználó profilokkal. Csak akkor hozzuk létre a vizsgálati jelentést, ha konkrét eredményeket kapunk.

Tippek az online társkereséshez

Az online társkeresés eleinte névtelenül történik, ezért nagyon sok az olyan csapda, amibe az újoncok rendszeresen elakadnak. Sok évnyi tapasztalatunkat hasznosítva szeretnénk a felhasználóknak tippeket adni ahhoz, hogyan csatlakozzanak a leegyszerűbben a társkereső oldalakhoz és alkalmazásokhoz és így kerüljék el a csalódást.

A kezdeményezők

Artur: Ő áll kapcsolatban a társkereső szolgáltatókkal valamint az ő feladata, hogy időben értesüljön a változásokról és az újításokról. Philipp: Az ő feladata a belső szolgáltatások kezelése és a szervezés. Florian: Biztosítja az oldal megfelelő működését valamint gondoskodik a szerverekről és a technológiáról.


Kutatások és tájékoztatók

A regionális és nemzetközi trendek jobb megértése érdekében rendszeresen végzünk piackutatásokat. Ennek érdekében általában egy témára koncentrálunk, például a mobilos társkeresésre.

Amikor valaki megkérdezi tőlem, melyik társkereső oldal a legjobb mindig azt válaszolom, hogy olyan nem létezik. Az a saját céljaitól is függ. Flörtölés, szerelem, kaland, kor, régió, stb.

David
A szerkesztői csapat vezetője


Értékelések és közvetítői díjak

Célunk és motivációnk mindig az volt, hogy ingyenes áttekintés biztosítsunk azok számára, akiket érdekel az online társkeresés. A DatingAdvisor minden beszámolót és tapasztalatot ingyenesen tesz közzé.

Azonban nem akarjuk eltitkolni, hogy egyes társkereső oldalaktól közvetítői díjat kapunk. De ez nincs hatással az értékelésre. Törekedünk arra is, hogy a szolgáltatóktól egyenlő értékű díjakat kapjunk. Így a mi szempontunkból lényegtelen ki a teszt nyertese. Ezek a díjak az oldal működtetésében segítenek, de ami a legfontosabb, így fizetünk a szerkesztőknek és újságíróknak.

Általában csak az oylan társkereső oldalakat ajánljuk, amelyeket a felhasználók először ingyenesen is kipróbálhatnak. Így biztosítva, hogy az megfelel az ő céljaiknak. A DatingAdvisor csak tanácsadóként tekint magára, amely segít megtalálni az irányt és figyelmeztet a lehetséges buktatókra. Azonban csak akkor kapjuk meg a díjat, ha a felhasználó jól érzi magát egy oldalon és úgy dönt, hogy fizetni is fog érte. Ezért különböző célcsoportokat figyelembe véve értékeljük a társkereső oldalakat és regióra vonatkozó ajánlatot is biztosítunk - attól függően, hogy egy szolgáltatónak mennyi felhasználója van az adott városban vagy régióban. Mert a felhasználó csak akkor fogja egy társkereső oldalon tölteni az idejét és emberekkel ismerkedni, ha elégedett vele.